ST Endüstri Radyo

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde Onplus Teknoloji Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Yavuz Öncü ile talaşlı imalat makineleri ve yazılımlar ile ilgili son gelişmeleri konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde Makina İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu (MAKFED) Genel Sekreteri Zühtü Bakır ile makina sektöründeki son gelişmeleri konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği (KBSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Akkaya ile kazan ve basınçlı kap sektörünün gündemini konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde Tüyap Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Arzu Saraç ile TÜYAP Akademi bünyesinde 8 ana başlıkta verilen eğitimlerin detayını konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Nazan Çağlar ile Türkiye’deki aile şirketlerinin yapısını, yaşanan problemleri, sona erme nedenlerini ve aile anayasası hususlarını konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde Bağlantı Elemanları Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) Genel Sekreteri Semih ÖZÖLÇER ile vida, somun, civata, fitting gibi ürünleri kapsayan bağlantı elemanları sektörünün gündemini konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde INSPECCO Belgelendirme ve Gözetim A.Ş. Ürün Belgelendirme Bölüm Yöneticisi İlker Alagöz ile CE işareti, kalite yönetim sistemleri ve personel belgelendirme konularını konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde RGA Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti. yönetici ortağı ve TOBB Makina ve Teçhizat İmalatı Sektör Meclisi Danışmanı Doç. Dr. Ruhi Gürdal ile makina sektörünün genel değerlendirmesini, sektör sorunlarını, genel ekonomiyi ve geleceğe dair biraz projeksiyonu konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde metal işleme makineleri sektöründe faaliyet gösteren Özka Fabrika Malzemeleri ve Takım Sanayi Ltd. Şti. Kurucusu ve Yöneticisi Hayrettin Kağnıcı ile kesme, şekillendirme makineleri ile ekipmanlarının teknolojilerini ve son gelişmelerini konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde pompa ve vana sektörlerinin gündemini Türk Pompa ve Vana Sanayicileri Derneği (POMSAD) Genel Sekreteri Gökhan Sezer Türktan ile konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde Platform sektörünün gündemini Personel Kaldırma ve İletme Platformları İşletmecileri Derneği (PLATFORMDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Saruhan Günaydın ve Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Tuncer ile konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde iş makineleri sektörünün gündemini Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İMDER) Genel Sekreteri Oğuz Yusuf Yiğit ile konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde makina sektöründeki Arge ve inovasyona yönelik fon ve çağrıların detaylarını TAGES Teknoloji Arge ve İnovasyon Danışmanlık A.Ş. CEO’su Leyla Arsan ile konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde ağaç işleme makine ve yan sanayisi sektöründeki gelişmeleri AİMSAD-Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erol ile konuştuk.

Makinanın Gündemi programımızın bu bölümünde makine sektörü ihtisas fuarlarını ve fuarcılık sektöründeki gelişmeleri TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü ile konuştuk.