AİMSAD’ın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti

İMSAD’ın 22 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul’da yeni tüzük oybirliği ile kabul edildi.

AİMSAD üyeleri, AİMSAD 2.Olağanüstü Genel Kurul toplantısını gerçekleştirmek için Cemile Sultan Teras Koru Restoran’da bir araya geldiler.

22 Şubat 2020 Cumartesi günü gerçekleşen genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, AİMSAD Yönetim Kurulu’nu Temsilen, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri Erol açılış konuşması yaptı. Gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, derneğin faaliyetleri ve yurtdışı fuar çalışmalarından bahsetti. Yakın zamanda Dubai ve İtalya fuarlarına pavilyon organizasyonu yapılacağını kaydeden Erol, sınırlı sayıdaki yerler için AİMSAD Genel Sekreterliği ile görüşülebileceğini ifade etti.

AİMSAD Genel Sekreteri Arif Onur Kaçak tarafından yapılması planlanan tüzük değişikliği ve neden gerektiği hakkında bir sunum yapıldı. Buna göre, yapılan tüzük değişikliğinde; üyelik şartları, yönetim kurulu görev ve yetkileri, yapılan yönetmelik güncellemelerinin yenilenmesi ve etik kuralları gibi maddelerde revizyon yapıldı. Yapılan değişiklik önerisi, AİMSAD üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Ayrıca, toplantı da derneğin isim değişikliği gibi hususlar görüşüldü ancak Eylül ayındaki Olağan Genel Kurul toplantısı gündemine alınarak, üyelerin onayına sunulacağı belirtildi.

SAYFA EKLE

Yurt Dışı Fuar Organizasyonları
 Arşiv

*

<a id="cke_19" class="cke_button cke_button__pastefromword cke_button_off " "="" title="Word'den Yapıştır" tabindex="-1" hidefocus="true" role="button" aria-labelledby="cke_19_label" aria-haspopup="false" style="padding: 4px 6px; margin: 0px; color: rgb(0, 0, 0); outline: 0px; cursor: default; border: 0px; background: transparent; width: auto; height: 18px; vertical-align: baseline; box-sizing: content-box; border-collapse: collapse; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-stretch: normal; line-height: normal; display: inline-block; float: left;">                       BiçemYazı Türü    bodyh3
Resmin Oranı 2 oranında olmalıdır. Farklı oranlarda yüklenen resimler için, resmin düzgün gözükmesi için mutlaka Kırpma işlemi yapınız. Kırpma işlemini resmi seçtikten sonra sağ tarafında açılacak olan "Resmi Kırp & Yeniden Boyutlandır" bağlantısından gerçekleştirebilirsiniz.

*
Aktif